Helsinki Cupissa kisaavat parhaat junnufutarit

Helsinki Cup kerää tänäkin vuonna parhaat junnufutarit yhteen. Kisoja voi seurata suorana tai jälkikäteen Elisa Viihteestä. 

Teksti: Hanna Kangasniemi

Helsinki Cup (10.−15.7.) kerää tänäkin vuonna nuoret futispelaajat Euroopan kolmanneksi suurimpaan juniorijalkapalloturnaukseen. Viime vuonna Helsinki Cupiin osallistui noin 20 000 6−17-vuotiasta futispelaajaa yhteensä 15:stä eri maasta. Otteluita seurataan tiiviisti paikan päällä satoi tai paistoi.

Viime vuoden tapaan pelejä voi katsoa suorana tai jälkikäteen Elisa Viihde Sport -kanavilta. "On hienoa välittää kotikatsomoihin pelaamisen riemua ja vauhdikasta junnufutista", sanoo Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-TV-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö. ”Helsinki Cup täydentää jalkapallontäyteistä kesätarjontaamme, johon kuuluu muun muassa miesten Ykkönen, ruotsin Allsvenskan, International Champions Cup ja MM-karsintaa”.

 


Helsinki Cup ja Elisa Viihde Sport

Otteluiden seuraamiseen tarvitaan vain Elisa Viihde ja Elisa Viihde Sport -kanavat. Sen jälkeen otteluita voi katsoa suorina niin televisiosta kuin mobiililaitteiltakin. Jos käytössä on Elisa Viihteen digiboksi, otteluita voi katsoa myös jälkikäteen 30 päivän ajan.

Näin töissä oleva vanhempikin voi vilkuilla vaikka tabletin kautta kahvitauolla pelien sujumista – ja toisella paikkakunnalla asuvat isovanhemmat, kummit ja muut läheiset voivat nauttia lasten ja nuorten peleistä television kautta. Kentän laidalta voi katsella muiden kenttien tapahtumia puhelimella.

Jos et ole vielä Elisa Viihteen käyttäjä, voit kokeilla Elisa Viihde -sovellusta ja Elisa Viihde Sportia maksuttomalla kokeilukuukaudella.

Elisa Viihde Sport

Katso futista Elisa Viihtestä.

Lue jalkapalloilija Tim Sparvin muistelu junnuvuosien Helsinki Cupeista.

Oliko artikkelista sinulle hyötyä:
0/5